Tinki.nl

mechelse-herder

Zoals je misschien al weet ben ik een echte hondenliefhebber en ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn hond een beter leven te gunnen en vooral ook mijn portemonnee wat meer rust te gunnen. Ik kwam toen na wat zoeken op de website van Tinki.nl terecht.

Het is een simpele vergelijker waar je bijvoorbeeld hondenvoer aanbieders en hondenverzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Ik heb vooral naar hondenvoer zitten kijken, omdat hondenvoer persoonlijk voor mij de laatste jaren steeds belangrijker geworden is.

Ik wil als baasje zijnde altijd het beste voor mijn hond en de grote keuze in hondenvoer maakt het voor mijzelf alleen maar moeilijker om een goede keuze te maken voor de beste hondenvoer voor mijn hond. Tinki.nl maakt het eigenlijk een stuk makkelijker door te vergelijken en de beste merken hondenvoer voor je te selecteren.

Ik ben erachter gekomen dat ik eigenlijk een jaar lang het verkeerde voer aan mijn Mechelse herder heb gegeven. Ik gaf mijn herder namelijk voer wat eigenlijk nog steeds bedoelt was voor puppy’s, terwijl hij eigenlijk hondenvoer nodig heeft met minder eiwitten en andere stoffen.

En wat blijkt? Het scheelt mij maandelijks gewoon 40 euro in de maand. Daarnaast kon ik ook beter voor het merk Royal Canin kiezen, omdat het kwalitatief beter hondenvoer was dan het merk wat ik van te voren aan mijn Mechelse herder gaf. Ik raad dus echt aan om eens https://tinki.nl/c/hondenvoer/ te bezoeken.